Av Jorunn Tharaldsen , mandag 6. nov, 2018 Modena Fliser

Markedet er i stadig fornyelse, og interiørtrendene endrer seg raskere enn noen gang. Egenart og fleksibilitet blir stadig viktigere, og av den grunn gikk Modena Fliser inn i et nytt konsept med Canon Norge, Pulp Grafisk og Roomstories.

«de kreative møter teknologene» De kreative vet for lite om hva teknologene kan… Teknologene vet for lite om hva de kreative tenker og har behov for. Dette produktet viser hva som kan komme frem når de får en felles plattform. - sier Forretningsutvikler  Anton Strand ved Canon Norge som har levert teknologien bak.

Flisprodusentene har mange ulike trender å ivareta og utvikle fra mange forskjellige markeder rundt om i verden. Alle disse trendene passer naturlig nok ikke inn i vårt marked. Samtidig ligger det ganske mye teknologi og utvikling bak hvert produkt, og ofte ser vi at produsentene ikke klarer å holde tritt med trendene.

Vår løsning og satsningsområde er print på flis, som med nærmest ubegrensede design muligheter gir oss fantastiske mulighet å følge de trendene og de forespørslene som kommer fra det skandinaviske og norske markedet. 

Vi er opptatt av varige løsninger, skape unike rom og å gjøre det enklere for de kreative å bygge sine konsepter. Med print på flis kan det skapes kreative miljøer med egne dekorfliser til restauranter, hoteller, badeanlegg, spa, private hjem. Fantasien setter begrensningen. Tilgjengeligheten har aldri vært enklere. 

Dette er kvalitetstrykk på et godt utvalg av formater på fliser. Vakker og matt finish som føles silkemyk. Store som små opplag, lokal produksjon, maks 3 ukers leveringstid og enkel montering med anvisning.  -Det vi trenger er en digital fil med ønsket design eller en skisse på hvordan det er tenkt å kle rommet.Etter valg av type flis, visualiserer og kvalitetsikrer vi oppdraget før produksjon, sier senior prosjektleder Anette Bjørnstad som jobber både i produksjonsselskapet Pulp Grafisk og deres datterselskap Roomstories, som utelukkende spesialiserer seg på interiørtrykk og innovasjon.

Om Modena Gruppen AS Modena Fliser ble etablert i 1986 i Kristiansand. Kjeden har vært gjennom en betydelig vekst, og består i dag av 25 butikker med hovedkontor i Stavanger, og avdelinger over hele landet. Modena Fliser er en av landets ledende aktører innen flis, naturstein, fasade og det komplette baderom. 

https://www.modenaprosjekt.no/